Makaro Pointer Nedir ? Mini Define Dedektörü Makro Pointer Tanıtımı ?


Definecilerin , akarsularda altın arayan kişilerin ve Tabi ki arkeologların  en beğendiği ürün olan Makro Pointer adlı cihazdan bahsedeceğiz.
Size verdiğim bu video da gördüğünüz gibi kullanım kolaylığı ve kolay taşınır olduğu tercih ediliyor.
Makro pointer in kullanım sahası çok yaygın olup yalnız 10 – 15 cm civarında ki kumu veya küpleri kontrol ederek içindeki değerli maddeye öter. akarsularda altın arayan kişiler pana aldıkları kuma Makro Pointeri tutarak içinde altın parçası var mı yok mu kontrol ederler. Böylece daha hızlı ve verimli çalışmış olurlar.
Makro pointer şarjlı veya pilli olan versiyonları mevcut olup fiyatları normal define dedektörlerinden oldukça düşüktür.
Eğer alınacaksa Pilli ve su geçirmez versiyonlarından alınmasını tavsiye ederim, zira ufak bir alet olduğu için suya düşme olasılığı veya suda kullanılma durumu olursa sonradan pişman olmamak adına su geçirmez makro pointer tercih edilmelidir.
Pilli tercih edin demem arazide şarjı biterse sizi yarı yolda bırakmasın en azından pilli olursa ona göre pil tedarik ederek istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
Makro pointerler bundan 2 sene önce kullanım kolaylığı ve verimi açısından dedektör piyasasında baya ünlenmiş ve diğer dedektör firmaları da kopyalarını yaparak piyasaya sürmüştür.
İnternette sıfır cihaz bulabileceğiniz gibi 2. el makro pointerlerde mevcuttur. Yalnız 2. el alırken karşıdakine nasıl güveneceğiniz size kalmış. Arızalı veya garantisi bitmiş cihazı ucuza alarak elinizde ki paradan da olmayınız.
Fiyat bakımından da normal dedektörlere göre daha düşük olan makro pointerler kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Makaro Pointer Nedir ? Mini Define Dedektörü Makro Pointer Tanıtımı ? Makaro Pointer Nedir ? Mini Define Dedektörü Makro Pointer Tanıtımı ? Reviewed by Yazar on 01:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.