Definecilik de DEVE OYMA İŞARETİ ve ÇÖZÜMÜ ?

Definecilik de DEVE OYMA İŞARETİ ve ÇÖZÜMÜ ?


Definecilik de Deve Oyması ve Çözümü ile ilgili konumuza Hoş geldiniz.

İlk Önce sizlere blogumuzda en güncel haberleri, işaret çözümlerini ve Güncel bilgileri anlattığımızı belirteyim.

Bu bölümü okuduktan sonra Blogumuzda bir gezinmenizi öneririz.


Deve Oyma Figürü


Deve Oyması Arkadaşlar bildiğiniz gibi bundan bir 100 sene önce sıvı yakıtlı araçlar yoktu ve gerek eşya gerek toplu taşıma işlemleri Hayvanlarla yapılıyordu.

En büyük medeniyetler Arabistan yarımadası ve Dünyanın doğu bölgelerinde kurulmuş hayatlarını idame ettirmişlerdir.

Arabistan yarımadası, Mısır, günümüzün Ortadoğusu çok zengin sosyo ekonomik hayata sahipti. Ticaret yolları ve pazarları ile ünlü idi.

Gel gelelim Kurak ve Çöl iklimine sahipti bu yüzdendir ki Kervanlar uzun yollarda bu iklimlere dayanıklı Develeri kullanmak zorunda idiler.
En büyük kervanlar da insandan çok deve olurdu. Deve ve Deve yükü zamanla varlık ve zenginlik anlamına gelmeye başladı.

O dönemlerde günümüzde ki kadar insan olmamakla birlikte yollarda bir o kadar azdı. Uçsuz bucaksız çöllerde kervanlar yol alır buldukları ilk Han da dinlenirlerdi.

Bankaların kasaların olmadığı bu dönemlerde zenginliği diyarları aşan tüccarlar altınları saklamanın yollarını hep gizli yerlerde gizliden yaptırdığı sığınaklarda arardı.

Çoğu yüklü hazinenin işareti de bu Deve oymaları idi.
Kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde taşlardan oydukları bir bakışta belli olan bu Deve Oyma işaretleri onların yeri bir bakışta bulmalarını sağlıyordu.

Deve İşaretinin çeşitli yorumları vardır. Devenin de şekli bu yorumlarda önemlidir. Deve oturuyor mu ayakta mı, hörgücü var mı yükü var mı ? Deve işareti nereye bakıyor gibi ip uçları hayati önem taşır.

Hörgücü büyük olan deve Oymalarının çoğunun hörgücü kırılmış ve İçinde olan hedef saptırma hediyesi alınmıştır. Bunu tecrübelerle gördük yaşadık.

Deve oturuyorsa yol gitmeye gerek yoktur artık her şey aslında görünürde bir yerde gizlidir.

burada devenin ayaklarından hangisi farklı, deve nereye bakıyor veya kuyruğu nereyi işaret ediyor iyi gözlenmeli ve gösterilen yerde normal olmayan bir şey aranmalıdır. Örneğin toprakta değişiklik, büyüklü küçüklü kaya parçalarının aynı yerde toplanması, yamaçta mağara, toprakta çöküntü bariz işaretlerdendir..

Aşağıda ki görseli inceleyiniz ve yorumlar yazmayı unutmayınız. Hayırlı Günler Diliyorum Takipte Kalın.. Devamı gelecek.

Ermenilerin defineyi gizledikleri yerler Adlı yazımızı Okumak için TIKLAYIN; ODA MEZAR İŞARETLERİ NELERDİR? EN ÖNEMLİ İŞARETLER 

Define Tuzakları ile İlgili yazımızı Okumak İçin TIKLAYIN; DEFİNE TUZAKLARI NASIL ÇALIŞIR



Definecilik de DEVE OYMA İŞARETİ ve ÇÖZÜMÜ ? Definecilik de DEVE OYMA İŞARETİ ve ÇÖZÜMÜ ? Reviewed by Yazar on 04:59 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.