Ermeniler Altınları Nereye Saklamış Olabilir ?

Ermeniler Altınları Nereye Saklamış Olabilir ?


Merhabalar blogumuza hoş geldiniz.. Öncelikle blogumuzda bolca gezip haberleri ve içerikleri incelemenizi öneririz.

Ermeniler 1914 olaylarında Tehcir kanunu çıkınca değerli eşyalarını sakladıkları yerleri Kendilerinin veya çocuklarının asla unutmayacağı yerleri seçmişlerdir.

Örneğin evdeki ziynet eşyaları bir kişide toplanıp onu bir kişinin götürüp saklaması çok sık rastlanan bir olay değildir.

Yolda başlarına ne geleceğini kestiremedikleri için ailenin tüm fertlerinin definenin saklandığı yeri bilmesi görmesi gerekiyordu.

Başta Kuyular, Ocaklar, Fırınlar, Ahırlar geliyordu. Bunlar yıllar geçse bile yerleri unutulmayacak yıkılsa veya kuyunun içi doldurulsa dahi kaybolmayacak yerlerdi..

Ermeniler de bir genel kanı daha var arkadaşlar, Ermeniler defineyi gömerken evin en çok kullanılan odasından definenin yeri görünmesi lazımdı. daima göz önünden bulundururlardı. 

Evin salonunda olan camlardan çevre iyi gözlenmeli ve doğal olmayan ne varsa araştırılmalıdır.

Kapı eşiklerine eve girişlerde kullanılan iki veya üç basamaklı taş merdivenlerden bile şüphe edilmelidir.

Define Tuzakları ile İlgili yazımızı Okumak İçin TIKLAYIN; DEFİNE TUZAKLARI NASIL ÇALIŞIR

Önemli not: Kuyularda biriken metan gazları ölümcüldür, kesinlikle gerekli tedbirler alınmadan girilmesi tavsiye edilmez, lütfen ciddiye alınız
Ermeniler Altınları Nereye Saklamış Olabilir ? Ermeniler Altınları Nereye Saklamış Olabilir ? Reviewed by Yazar on 15:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.